Sveriges största motionslopp

Sveriges Fotterapeuter ska hjälpa Blodomloppets deltagare få bättre fothälsa

18-03-09

Blodomloppet inleder ett samarbete med Sveriges Fotterapeuter. Syftet är att genom kunskap och råd förbättra deltagarnas fothälsa. ”När fötterna mår bra mår hela kroppen bättre”, berättar Karin Nordvall, förbundsordförande för Sveriges Fotterapeuter.

Håll Sverige Rent miljömärker alla Blodomlopp

18-03-07

Tillsammans med Håll Sverige Rent har Blodomloppet inlett ett arbete med att miljömärka alla lopp. Miljömärkningen innebär att både Blodomloppet nationellt och varje enskilt lopp arbetar med egna checklistor för hur miljöarbetet kan förbättras.

Niclas Luthman, grundare av NICK’S: ”Hälsa får aldrig bli tråkigt”

18-02-23

Vid 2017 års Blodomlopp fanns NICK’S på plats och delade ut sina sockerfria kexbars. Samarbetet fortsätter även 2018 och vi passade på att ta en pratstund med grundaren Niclas Luthman om NICK’s, hans syn på hälsa och tankarna inför årets Blodomlopp.

Nya träningsprogram och träningstips

17-12-27

För att ge dig en liten spark i baken och komma igång med träningen har vi satt ihop nya träningsprogram på fem olika nivåer. Programmen är upplagda för 6 veckors träning med syftet att inspirera dig i din egen träning.

Årets deltagarenkäter: Det goda syftet är viktigast!

17-12-22

Blodomloppet presenterar årets deltagarenkäter Att följa upp vad ni deltagare tycker om våra lopp är viktigt för oss på Blodomloppet. I 2017 års deltagarenkäter berättar ni bland annat vad som är viktigast för ert deltagande, vad som får er att rekommendera Blodomloppet till en vän och om ni uppmärksammat loppets syfte.

Ramudden ny huvudpartner till Blodomloppet

17-12-21

Ramudden satsar på medarbetarnas hälsa Blodomloppet förbereder sig för fullt inför den nya säsongen och kan presentera Ramudden som en ny huvudpartner. Ramudden är ett företag som tar medarbetarnas hälsa på allvar, bland annat genom den interna hälsosatsningen ”Passion for Health”.

Datum Blodomloppet 2018

17-11-20

2017 arrangerades Blodomloppet på 16 orter runt om i landet och under 2018 tillkommer Sundsvall som ny ort. Här är årets datum!

Blodomloppet ökar igen – Sveriges största och viktigaste motionslopp allt mer populärt

17-10-30

Blodomloppet ökar och befäster sin position som Sveriges största motionsloppsserie. Loppen arrangeras med syfte att uppmärksamma vikten av blodgivning och firar under kommande år 25-årsjubileum.

Inför Visby: Dags för tolfte upplagan på Gotland – ”Bra genomslag för loppet syfte”

17-09-14

VIF Gute Friidrott och Blodcentralen i Visby förbereder sig för den tolfte upplagan av Blodomloppet i Visby. Redan innan själva loppet har man tillsammans med sponsorer uppmärksammat syftet i en egengjord kampanj.

Inför Östersund: 1 100 deltagare deltar – ”Vi kan se en bra ökning i intresset för att ge blod efter Blodomloppet”

17-09-11

Det dags för den andra upplagan av Blodomloppet i Östersund och arrangörerna, St Olavsgruppen och blodcentralen Storsjötappen, ser fram mot en eftermiddag och kväll med drygt tusen deltagare.

Grundare

Huvudpartner

 

 

 

 

 

Partner

 

 

Leverantör